Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πεντανόστιμες χρυσαφένιες μπουκιές που λιώνουν στο στόμα!

ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό ρεβίθια μουλιασμένα από το βράδυ με μία κουταλιά της σούπας σόδα
2 αυγά
1 κρεμμύδι
μία πιπεριά
μία ντομάτα
λίγο λάδι
ένα τέταρτο τυρί φέτα
6 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι και
μιάμιση κουταλιά του γλυκού μείγμα βοτάνων για ψητά κρέατα
1 ποτήρι αλεύρι για τη γέμιση και
αλεύρι για να πανάρουμε τα κεφτεδάκια να τα τηγανίσουμε

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία λεκάνη αφού έχουμε βράσει τα ρεβύθια μέχρι να μαλακώσουν τα πολτοποιούμε όπως κάνουμε τον πουρέ

Ρίχνουμε το κρεμμύδι τριμμένο την πιπεριά τριμμένη την ντομάτα τριμμένη το λάδι τη γαλοπούλα ψιλοκομμένη το τυρί αλάτι πιπέρι και το μείγμα βοτάνων

Ανακατεύουμε πολύ καλά ρίχνουμε και το λάδι και τελευταία το αλεύρι κάνουμε μικρά μπαλάκια τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΜπουκιές απόλαυσης
Επόμενο άρθροΑφράτο μυρωδάτο τούμπανοοοο κέικ με πορτοκάλι και σταγόνες κουβερτούρας