Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 4-5 πιπεριές • Καπνιστό ζαμπόν • 300 γρ. μανιτάρια • 2 ντομάτες • 1 καρότο • 2 κρεμμύδια […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 4-5 πιπεριές
• Καπνιστό ζαμπόν
• 300 γρ. μανιτάρια
• 2 ντομάτες
• 1 καρότο
• 2 κρεμμύδια
• 100 με 150 γρ.σκληρό τυρί
• μαΙντανό, άνηθο, μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι
• Φυτικό λάδι

Εκτέλεση
Οι πιπεριές κόβονται στη μέση, τις καθαρίζουμε και τις ρίχνουμε σε βραστό νερό για τρία λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, τα μανιτάρια και το ζαμπόν σε μικρούς κύβους.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
Τρίβουμε το τυρί, ψιλοκόβουμε τα αρωματικά χόρτα.

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα καρότα και τα μανιτάρια.
Στη συνέχεια, βάλτε το ζαμπόν, τις ντομάτες, τα βότανα, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το πιπέρι.
Αναμίξτε και αφήστε τσιγαριστούν για 5 λεπτά.
Βάλτε το μισό τριμμένο τυρί και σβήστε. Η γέμιση είναι έτοιμη.

Βάλτε τις πιπεριές σε ένα λαδωμένο φύλλο ψησίματος.
Γεμίστε τις πιπεριές με τη γέμιση και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο πασπαλίζουμε τις πιπεριές με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί αναμιγμένο με άνηθο.

Βάλτε πίσω στο φούρνο για 10 λεπτά.
Μόλις κοκκινίσει το τυρί το φαγητό είναι έτοιμο.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ