Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Αυτός ο υπέροχος σπιτικός κορμός παγωτό, είναι η δροσιά που έψαχνες! Τώρα είναι η ώρα να τον δοκιμάσεις.. ΥΛΙΚΑ 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ 1 πακέτο τυρί μασκαρπόνε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κουταλιά του γλυκού εσπρεσσο 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο 1 σφηνάκι λικέρ baileys 1 πακέτο σταγόνες σοκολάτας γάλακτος ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.Διαλύουμε τον […]

Διαφήμιση

Αυτός ο υπέροχος σπιτικός κορμός παγωτό, είναι η δροσιά που έψαχνες! Τώρα είναι η ώρα να τον δοκιμάσεις..

ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 πακέτο τυρί μασκαρπόνε
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά του γλυκού εσπρεσσο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
1 σφηνάκι λικέρ baileys
1 πακέτο σταγόνες σοκολάτας γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Διαλύουμε τον εσπρεσσο μέσα στο λικέρ, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε μιξερ, εκτός από τα μπισκότα, τα οποία σπαμε με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια και τα προσθέτουμε
στο τέλος.

Ανακατεύουμε τα υλικά καλά με τα χέρια μας για να ενωθούν αλλά δεν τα πιέζουμε πολύ για να μη λιώσουν.

Σε μία μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε αντικολητικο χαρτι και γεμίζουμε με το μείγμα πατώντας το καλά με το χέρι για να μην μείνουν κενά. Τοποθετουμε τα μπισκοτα.

Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη για να παγώσει.Κατόπιν το ξεφορμάρουμε, το τοποθετούμε σε μία πιατέλα και το κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε περιχυνοντας
υγρή κουβερτούρα.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : sokolatomania