Η Εκτέλεση είναι από κ. Argiro Roula – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά:
3 συσκευασίες μικρές κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ ή σοκολάτα
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ (170 γρ.)
750 γραμ.γάλα πλήρες
1 φακελάκι Γκαρνί και το αναγραφώμενο γάλα

Διαφήμιση

Γκανάζ:
125 γρ. Σοκολάτα μαύρη
125 γρ.σοκολάτα γάλακτος
150 γρ.γάλα εβαπορέ ή φρέσκο πλήρες
1 κουτ.σούπας μαργαρίνη
1 κουτ.σούπας κονιάκ αν θέλουμε

Διακόσμηση :
Φλούδες σοκολάτας γάλακτος,τρούφα ,ξηροί καρποί ,αν θέλετε να γαρνίρετε με σαντιγί θα χρειαστείτε άλλο ένα φακελάκι Γκαρνί .

Εκτέλεση:
Κόβουμε τα κρουασανάκια στη μέση και τα μοιράζουμε σε μπολάκια ή ταψάκια.

Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με τα 750 γρ. γάλα, οι οδηγίες γράφουν 600γρ.γάλα ,με τα 750 γρ.όμως γίνεται πιο αφράτη.

Χτυπάμε χωριστά τη σαντιγί και την ενώνουμε με την κρέμα χτυπώντας καλα ,μοιράζουμε την κρέμα πάνω απο τα κρουασανάκια .

Σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά ,λιώνουμε όλα τα υλικά για τη γκανάζ ,εκτός απο το κονιάκ το οποίο προσθέτουμε στο τέλος .Αφήνουμε να κρυώσει καλά και να πήξει λίγο και τη μοιράζουμε πάνω στο γλυκό .

Γαρνίρουμε όπως θέλουμε .

Μπορούμε να το βάλουμε και στην κατάψυξη και να το ξεπαγώσουμε απο το βράδυ για όποτε μας χρειαστεί .

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Argiro Roula – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ ωραίο και πετυχημένο γλυκό φιρίκι
Επόμενο άρθροΑπλά υπέροχη ιταλική καρμπονάρα