Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζουμε 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρ. δωματίου… 4 κ. σ. σπορέλαιο… 3 βανιλιες.. 4 γεμάτες κ. σ. ζάχαρη(δεν βάζω πολύ είναι για παιδιά αν θέλετε βάλτε λίγο παραπάνω αλλά νομίζω αρκεί) 2 αυγά και ανακατεύουμε 2-3λεπτα με το σύρμα

Διαφήμιση

Προσθέτουμε 3 γεμάτες κ. Σ. κορν φλάουρ 3 κούπες αλευρι(περίπου) +1 κ. γλ. μπεικιν.

Κρατάμε το 1/3 της ζύμης και το χωρίζουμε στη μέση.

Στο ένα κομμάτι βάζουμε 1 κ. γλ. κακάο και το ζυμώνουμε και στο άλλο 3 κ. γλ. κακαο+λίγο νεράκι και ζυμώνουμε.

Έχουμε λοιπόν 3 κομμάτια ζύμης.

Απλώνουμε με τον πλάστη σε αντικολ. Χαρτί το μεγάλο κομμάτι και κόβουμε κομματάκια της σκουρας ζυμης από πάνω και από πάνω την άλλη.

Στρώνουμε με τον πλάστη και κόβουμε μπισκότα. Ψήνουμε 20 λεπτά 220 β.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμη.. με τραγανό φύλλο νηστίσιμη τσουκνιδο-πρασο-σπανοκο-πιτα
Επόμενο άρθροΣουφλέ τοστ στο τηγάνι σκέτη μούρλια