Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
1κ. χοιρινό λαιμό ή σπάλα
100ml ελαιόλαδο
250ml κρασί κόκκινο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι ή ρίγανη

Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και πλένουμε, αφήνουμε να σουρώσει. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια το κρέας.

Αφήνουμε να ροδίσει και από τις δυο πλευρές.

Περιχύνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.

Δες και αυτό!
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μισό. Αφήνουμε μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει το κρέας.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : kritikes-geuseis

Διαφήμιση