Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά για 16 μπολακια 1 λιτρο γαλα 160 γρ.αχνη ζαχαρη 200 γρ.μαργαρινη λιωμενη 160 γρ.κορν φλαουρ 2 βανιλιες 1 κροκο αυγου 200 γρ.σαντγι 2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.) Εκτέλεση Ανακατευω με ενα συρμα την μαργαρινη με την αχνη και τις βανιλιες και προσθετω και τον κροκο.Το αφηνω στην ακρη. Βαζω το γαλα σε κατσαρολα και […]

Διαφήμιση

Υλικά για 16 μπολακια

  • 1 λιτρο γαλα
  • 160 γρ.αχνη ζαχαρη
  • 200 γρ.μαργαρινη λιωμενη
  • 160 γρ.κορν φλαουρ
  • 2 βανιλιες
  • 1 κροκο αυγου
  • 200 γρ.σαντγι
  • 2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.)

Εκτέλεση

  1. Ανακατευω με ενα συρμα την μαργαρινη με την αχνη και τις βανιλιες και προσθετω και τον κροκο.Το αφηνω στην ακρη.
  2. Βαζω το γαλα σε κατσαρολα και ρχνω και ανακατευω το κορν φλαουρ και ανοιγω τη φωτια.Ανακατευω συνεχεια μεχρι να πηξει η κρεμα.
  3. Κατεβαζω απ τη φωτια και προσθετω αμεσως το μιγμα με την μαργαρινη.
  4. Ανακατευω καλα και αδειαζω το μιγμα σ ενα μπολ,σκεπαζω με μεμβρανη και αφηνω να κρυωσει καλα.
  5. Μοιραζω απο λιγη κρεμα στα μπολακια,μετα μπισκοτα,παλι κρεμα,παλι μπισκοτα,απο πανω λιγη σαντιγι και τελος πασπαλιζω την επιφανεια με τριμμενο μπισκοτο.
    Ετοιμο!!!
    Οι Λιχουδιές της Σόφης