Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά • 2 μεγάλες βραστές πατάτες • 2 ψημένες κόκκινες πιπεριές • 2 μικρά καρότα • 1-2 κουταλιές τουρσί αγγουράκι […]

Διαφήμιση

Υλικά
• 2 μεγάλες βραστές πατάτες
• 2 ψημένες κόκκινες πιπεριές
• 2 μικρά καρότα
• 1-2 κουταλιές τουρσί αγγουράκι
• 1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμπόκι
• άνηθο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 2 μικρά γιαουρτάκια
• 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
• 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για να σοτάρετε τα καρότα)
• αλάτι

Εκτέλεση
1.Πρώτον, βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβομε σε μικρούς κύβους.

2.Σοτάρουμε τα καρότα αφού τα κόψουμε σε φετούλες.

3.Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.

4.Κόβουμε τα αγγουράκια, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο .

5.Αναμιγνύουμε το γιαούρτι κα τη μαγιονέζα και προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο .

6.Προσθέτουμε το βραστό καλαμπόκι, ρίχνουμε αλάτι και ανακατεύουμε .

via nefisyemektarifleri

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση