Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. ELENIS PSILLIA – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” και η εκτέλεση από τον κ. Neofytos Nikolaidis.

Υλικά
2 φύλλα σφολιάτα
6 μικρά φιλέτα κοτόπουλο
6-8 μεγαλες λωρίδες μπέικον
Τυρί τσένταρ
Αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη
1 κρόκο αυγού

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και λίγο σκόρδο σκόνη στα φιλέτα μας (εσείς μπορείτε να προσθέσετε ότι μπαχαρικό ακόμη σας αρέσει). Χωρίζουμε τη σφολιάτα σε 12 τετράγωνα κομμάτια τα οποία να χωράει πάνω το φιλέτο μας.

Στα έξι από αυτά τοποθετούμε στο καθένα από ένα κομμάτι φιλέτο το οποίο το τυλίγουμε με μια λωρίδα μπέικον . Πάνω από το φιλέτο βάζουμε λιγο τσένταρ και σκεπάζουμε με ένα τετράγωνο κομμάτι σφολιάτας το οποίο έχουμε κόψει σε σχήμα καλαθιού .

Δες και αυτό!
Ένα Λαχταριστό ορεκτικό που θα σε συναρπάσει! Γεμιστές πατάτες με τυρί και μπέϊκον

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ (εγώ το έκανα σε αλουμινένιο σκεύος χρήσης δύο δύο ) και τοποθετούμε τα δεματάκια μας. Τα αλείφουμε με το κρόκο αραιωμένο με ελάχιστο νεράκι, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30 με 40 λεπτά περιπου στους 190 βαθμούς. Τα τελευταία 10 λεπτά περίπου βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε ανοιχτά να πάρουν χρώμα.

Δες και αυτό!
Το κιουνεφέ του Στέλιου Παρλιάρου είναι ένας ύμνος στην Ανατολή, το κανταΐφι και το βούτυρο

Η Συνταγή είναι της κ. ELENIS PSILLIA – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” και η εκτέλεση από τον κ. Neofytos Nikolaidis.

Διαφήμιση