Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)” Υλικά 350 γρ μαργαρίνης η με φυτικό βουτηρο […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Υλικά
350 γρ μαργαρίνης η με φυτικό βουτηρο , μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
80 -120 γρ ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας η μία βανίλια
280-300 γρ αλεύρι
80 γρ – ­κορν φλάουρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ..
Με το σύρμα του μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα ( 8-10 λεπτά ). Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κόρν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέβουμε μέχρι να γίνει λείο μίγμα .

Τοποθετούμε σε σακούλα και κορνέ ( μύτη ) σε σχήμα αστεριού με μεγάλο μέγεθος τρύπας . Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε ..

Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα για 12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε …

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis“Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”