Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Αφράτα τουμπανάκια κεκάκια, πολύ εύκολα στην εκτέλεση και νόστιμα!

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα καρότο τριμμένο
1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1/2 Κ.γ σόδα
1 κ.γ μπέικιν
1 κ.γ κανέλα
1/2 Κ.γ γαρύφαλλο
1 κούπα ζαχαρη
1/2 φλ καρύδι τριμμένο
3 φλ αλέυρι γ.ο.χ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη μεχρι να λιώσει η ζάχαρη μετά προσθέτουμε τον χυμό που μέσα έχουμε διαλύσει την σόδα το γαρύφαλλο την κανέλα το αλέυρι που εχουμε ανακατέψει μαζί με το μπέικιν το καρότο

Τέλος το τριμμένο καρύδι.Ανακατέυουμε να ενσωματωθούν καλά τα υλικά!! Σε μια φόρμα με 12 θήκες βάζουμε τα χαρτάκια ψησίματος

Γεμίζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170 βαθμούς 20-25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο

Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΧοιρινή σπάλα στο φούρνο με πατάτες και χυμό πορτοκαλιού – Λουκούμι
Επόμενο άρθρο11 τρόποι να αξιοποιήσετε τα άδεια ρολά υγείας στο σπίτι !