Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
3 -4 πιπεριές μεγάλες Φλωρίνης

Γέμιση
200 γρ τυρί φέτα τριμμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
125 γρ μπέικον ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Λίγο ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε

Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάσουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο

Αφήνουμε για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε τη γέμιση

Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν κ να μαραγιάσουν

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Panagiota Kiriakou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΟυάου! 3 μόνο υλικά αρκούν για να φτιάξουμε υγιεινά, πεντανόστιμα και πανεύκολα πορτοκαλί τρουφάκια
Επόμενο άρθροΠολύ ωραία ιδέα για γλυκά στρογγυλά ζυμαράκια – Σκόουνς