Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ρήνα Κοντού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1/2 ποτήρι σπορελαιο
2 ποτήρια νιζεστε
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το νιζεστε με τη ζάχαρη τη βανίλια και το νερό σε άλλο κατσαρολακι

Βάζουμε 8 κουταλιες σούπας ζάχαρη και το κάνω καραμέλα μόλις γίνει καραμέλα το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει

Μετα το..απλωνουμε σε ένα ταψί πασπαλιζουμε από πάνω με ζάχαρη και το βάζουμε στο φούρνο στο γκριλ στους 200 βαθμούς να λιώσει η ζάχαρη και να κάνει κρούστα από πάνω για 10 λεπτά

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ρήνα Κοντού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤέλειες… και υγιεινές καριόκες βρώμης. Νηστίσιμη εκδοχή χωρίς ζάχαρη
Επόμενο άρθροΘεϊκή τούρτα καραμέλα που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό