Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ξεπλένουμε το συκώτι με λίγο ξύδι και το βάζουμε να στραγγίζει.

2. Παίρνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα,το βρεχουμε καλά και το απλώνουμε στο ταψί.

3. Βάζουμε μέσα το συκώτι,αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε λάδι και δάφνη και κλείνουμε τη λαδόκολλα.

4. Ψήνουμε στους 190° για 20 λεπτά και μετά ξεσκεπαζουμε,προσθέτουμε χυμό λεμονιού και ξανά ψήνουμε για κάνα δεκάλεπτο.

Δες και αυτό!
Φρυγαδέλια με συκωτάκια και μπώλια

Ειρήνη Μουδάτσου * Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : i-gastronomie

Διαφήμιση