Υλικά
• 1 μικρό κουνουπίδι
• 1 φλιτζάνι γιαούρτι
• 2 αυγά
• 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
• 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
• τυρί Cheddar
• Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό.
2. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το γιαούρτι , τα αυγά , το αλεύρι ,το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
3. Στο χυλό ρίχνουμε κομμάτια κουνουπίδι και τοποθετούμε σε πυρέξ.
4. Ψήνουμε σε φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
5. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το τσένταρ και βάζουμε ξανά στο φούρνο.
6. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Διαφήμιση

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΗ απίστευτα νόστιμη σαλάτα “Πέταλο” της Πρωτοχρονιάς για προφύλαξη από το κακό μάτι
Επόμενο άρθροΚαταπληκτικό γεμιστό Κέικ ταψιού με κρέμα