Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
• 1 μικρό κουνουπίδι
• 1 φλιτζάνι γιαούρτι
• 2 αυγά
• 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
• 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
• τυρί Cheddar
• Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό.
2. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το γιαούρτι , τα αυγά , το αλεύρι ,το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
3. Στο χυλό ρίχνουμε κομμάτια κουνουπίδι και τοποθετούμε σε πυρέξ.
4. Ψήνουμε σε φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
5. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το τσένταρ και βάζουμε ξανά στο φούρνο.
6. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Δες και αυτό!
Γαλατόπιτα μετσοβίτικη

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση