Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΙΜΆΣ

ΣΟΤΆΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΆ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ… ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΤΆΡΙΣΜΑ…

ΣΒΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΊ… ΌΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΊ ΤΟ ΚΡΑΣΊ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ… 2 ΦΎΛΛΑ ΔΆΦΝΗΣ ΑΛΆΤΙ ΠΙΠΈΡΙ ΚΎΜΙΝΟ ΚΑΙ ΛΊΓΗ ΚΑΝΕΛΊΤΣΑ…. ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΝΤΟΜΆΤΑ ΤΡΙΜΜΈΝΗ….

Διαφήμιση

ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΊ ΚΑΛΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΤΑ ΥΓΡΆ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΆΚΙ ΤΟΥ…

ΛΑΧΑΝΙΚΆ
ΠΛΈΝΟΜΑΙ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΈΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΆΝΕΣ ΤΑ ΚΟΛΟΚΎΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΆΤΕΣ…

ΤΑ ΑΛΑΤΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ… ΤΑ ΡΑΝΤΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΓΙΑ ΜΙΣΉ ΏΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ….

ΜΠΕΣΑΜΈΛ
ΕΝΆΜΙΣΗ ΛΊΤΡΟ ΓΆΛΑ
9 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΚΟΡΝ ΦΛΆΟΥΡ
2 ΑΥΓΆ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΒΟΎΤΥΡΟ
2 ΧΟΎΦΤΕΣ ΤΥΡΊ ΤΡΙΜΜΈΝΟ
ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΓΕΜΆΤΟ ΑΛΆΤΙ
1 ΠΡΈΖΑ ΜΟΣΧΟΚΆΡΥΔΟ

ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΆ ΤΟ ΜΙΣΌ ΓΆΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΊΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΆΟΥΡ… ΌΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΚΑΛΆ ΤΟ ΓΆΛΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΓΆΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΆΟΥΡ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΉΞΕΙ…

ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΤΟ ΤΥΡΊ ΚΑΙ ΈΝΑ-ΈΝΑ ΤΑ ΑΥΓΆ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ…

ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΊ ΠΡΏΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΆΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΆΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΎΘΙΑ ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΆ… ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΤΟΝ ΚΙΜΆ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΚΑΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΟ ΤΥΡΆΚΙ….

ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΊΣΕΙ.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.