Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
4-5 κόκαλα μοσχαρίσια με λίγο ψαχνό
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 φλ. ψιλοκομμένη ντομάτα (εμπορίου ή φρέσκια)
1 φλ. κριθαράκι ψιλό
¼ φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Για την κρεατόσουπα με μοσχάρι και κριθαράκι, πλένουμε πρώτα τα κόκαλα και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό να τα σκεπάζει. Αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά. Ξαφρίζουμε όποτε είναι αναγκαίο.

Δες και αυτό!
Σουτζουκάκια με κριθαράκι στο φούρνο

Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά εκτός από την ντομάτα.

Τα ρίχνουμε στη σούπα, προσθέτουμε την ντομάτα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε το κριθαράκι στην κρεατόσουπα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε λίγα λεπτά να μαλακώσει το ζυμαρικό.

Ξεκοκαλίζουμε το μοσχάρι, πετάμε τα κόκαλα και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρέας στη σούπα. Σερβίρουμε με λίγο χυμό λεμόνι.

Extra tips
-Καλό πλύσιμο στα κόκαλα πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.
-Ξεκινάμε το βράσιμο πάντα με κρύο νερό.
-Ξαφρίζουμε το ζωμό του κρέατος όποτε εμφανίζεται αφρός στην επιφάνεια.

Δες και αυτό!
Ενθουσιάστηκα με αυτές τις Μπαλίτσες τηγανοψωμάκια. Έχουν κιμά και κάθε δαγκωνιά είναι απόλαυση!

argiro.gr

Διαφήμιση