ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

4 μπριζόλες σολομού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
Χυμός 1 λεμονιού
2 κ.σ. μέλι
½ ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε το σολομό και από τις δύο πλευρές.
Σε μεγάλο τηγάνι θερμαίνουμε σε υψηλή θερμοκρασία το ελαιόλαδο και το βούτυρο.

Προσθέτουμε το σολομό και τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά, έως ότου η επιφάνεια που είναι σε επαφή με το τηγάνι πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.

Στη συνέχεια, γυρίζουμε το σολομό από την άλλη μεριά και προσθέτουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το μέλι.

Τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά επιπλέον περιχύνοντας διαρκώς το σολομό με τη σάλτσα που τον περιβάλλει.

Γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Διαφήμιση

Καλή σας απόλαυση!

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΑγαπημένο λικέρ μαστίχας
Επόμενο άρθροΤα πιο αφράτα και απολαυστικά τυροψωμάκια!