Υλικά
2 αυγά
2 φέτες ζαμπόν
αγγουράκι
½ κουταλιά μουστάρδα
2 κουταλιές ξινή κρέμα
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Κόβουμε το ζαμπόν και το αγγούρι σε πολύ μικρούς κύβους.
Καθαρίζουμε τα βραστά αυγά και τα χωρίζουμε στη μέση.

Βγάζουμε τους κρόκους και τους τρίβουμε σε ένα λεπτό τρίφτη.
Προσθέστε τους κρόκους στο ζαμπόν και το αγγούρι. Ρίχνουμε με αλάτι και πιπέρι.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα και τη ξινή κρέμα. Ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε τα μισά αυγά με το μείγμα και σερβίρουμε.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤραγανά και μυρωδάτα Λευκά μπισκότα κρασιού
Επόμενο άρθροΛαχταριστές αλμυρές κρέπες Γεμιστές με κιμά