ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Connect with us

Συνταγές

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ σιμιγδαλι χοντρο,100 ml ελαιολαδο,250 γρ ζαχαρη,3 νεροποτηρα νερο,100 γρ ασπρα αμυγδαλα,λιγη κανελα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε βαθυ τηγανι το σιμιγδαλι και το ελαιολαδο ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα μεχρι να παρει ωραιο χρωμα

Στο τελευταιο πενταλεπτο ριχνουμε τα αμυγδαλα-κανελα

Βαζουμε στην κατσαρολα το νερο-ζαχαρη και μολις αρχισει να βραζει ριχνουμε σιγα-σιγα το σιμιγδαλι και ανακατευουμε μολις πηξει το κατεβαζουμε και ενδιαμεσα καπακι-κατσαρολα βαζουμε πετσετα κουζινας

Το αφηνουμε για 30 λεπτα και στηννσυνεχεια το βαζουμε στο σκευος

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”

Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

17 Κόλπα για να Αστράφτει το Σπίτι σας από Καθαριότητα!
Βελουδένια Κρέμα για γέμισμα γλυκών (Μιλφέιγ – Τρίγωνα Πανοράματος και για πολλά άλλα)
Ένα αφράτο σιροπιαστό κέικ καρύδας, σκέτη απόλαυση
Σοκολατένια απόλαυση! - Τούρτα Σεράνο
Απολαυστικό Κοτόπουλο με βίδες και σάλτσα γιαουρτιού μουστάρδας
10 λιποδιαλυτικοί συνδυασμοί τροφίμων για άμεσο χάσιμο κιλών
Νηστίσιμα μπισκοτάκια και κουλουράκια με αμύγδαλα - Τραγανά με αρώματα και φοβερή γεύση
Κολοκυθοκεφτέδες αφράτοι σαν λουκουμάδες (φούρνου+τηγανητοί)
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
Μελιτζάνες σαν πιτσάκια στο φούρνο, με σκορδάτη σάλτσα και τυράκια.... Μπουκιά και συχώριο

Συνταγες

×
Πάστα Σοκολάτα, Κόλαση!