Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι του κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)” ΥΛΙΚΑ 600 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 200 ΓΡΑΜ ΑΛΕΥΡΙ […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι του κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ
600 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
200 ΓΡΑΜ ΑΛΕΥΡΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ
35 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
20 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
2 ΑΥΓΑ
350 ΓΡ ΝΕΡΟ
30 ΓΡ ΓΑΛΑ
150 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΦΑΚ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ ή 50 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΓΙΑ .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΝΕΡΟ + ΓΑΛΑ + ΖΑΧΑΡΗ + ΑΛΕΥΡΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ+ ΜΑΓΙΑ .. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ..

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ 3 .. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΜ ΤΩΝ 100 ΓΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ ..

ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΗΚΟΣ ..ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ..ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΤΣΑ ..

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 30 – 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕ 25 ΛΕΠΤΑ .. ΑΝ ΤΑ ΘΈΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΤΕ ΚΑΦΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΑΛΟΙΨΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΥΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

Η Συνταγή είναι του κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”