Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

3 μεσαίες πατάτες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
Για το εσωτερικό:
Τριμμένο τσένταρ
Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πρώτα ξεπλύνετε και βράστε τις πατάτες. Στη συνέχεια με ένα πιρούνι τις λιώνετε.
Αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε το αλεύρι και ζυμώνετε.

Παίρνετε ζύμη ίσα με ένα καρύδι , το ανοίγετε και βάζετε λίγο τυρί τσένταρ και κλείνετε σε μπαλίτσα..

Φτιάχνετε όλες τις κροκέτες. Σε τρία ξεχωριστά πιάτα βάζετε το αλεύρι, τη φρυγανιά και το αυγό χτυπημένο.

Δες και αυτό!
Τάρτα με στρώση μαύρης σοκολάτας και αμύγδαλα (μέσα και πάνω)

Ρίχνουμε τη κροκέτα στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.

via

xrysessyntages.gr

Διαφήμιση