Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Γεωργία Σπυροπούλου: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Πεντανόστιμα και μυρωδάτα πατατοκεφτεδακια με ωραίο χρυσαφένιο χρώμα!

Υλικά:
4 μεγάλες πατάτες ,
1 ξερό κρεμμύδι,
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι δυόσμο ,
φρυγανιά τριμμένη,
αλάτι ,
πιπέρι,
αλεύρι,(όσο πάρει)
ελαιόλαδο.

Εκτέλεση
:
Τρίβουμε τίς πατάτες στο χοντρό του τρίφτη

Έπειτα τίς στίβουμε καλά με τα χέρια μας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα κρεμμύδια , σκόρδο, δυόσμο, φρυγανιά, αλεύρι, αλάτι , πιπέρι

Ξεκινάμε το τηγάνισμα ρίχνοντας με ένα μεγάλο κουτάλι το μείγμα σε καυτό ελαιόλαδο.

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Γεωργία Σπυροπούλου: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚαταπληκτικό φαγητάκι με κολοκυθάκια αυγολέμονο στο φούρνο
Επόμενο άρθροΗ πιο εύκολη, ζουμερή, αφράτη και νόστιμη σοκολατοπιτα με ελαιόλαδο