Υλικά
8 Πατάτες
4 σκελίδες σκόρδο
30 gr. βούτυρο
40 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο
αλάτι χονδρό

Εκτέλεση

Διαφήμιση

1. Πλένετε καλά τις πατάτες. Βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά και στη συνέχεια αφήστε στην άκρη μέχρι να κρυώσουν.

2.- Πιέζεται με ένα κουτάλι κάθε πατάτα από την μία πλευρά να σπάσει ελαφρά, αλλά να μην διαλυθεί.

3.-. Ρίχνετε ελαιόλαδο σε ένα πυρεξ. Κόψτε τις σκελίδες σκόρδου με φετούλες και τις ρίχνετε στο πυρεξ.

4,- Βάζετε τις πατάτες με τη σπασμένη πλευρά επάνω. Πασπαλίστε τις πατάτες με δεντρολίβανο και χονδρό αλάτι.

5.-Κόψτε το βούτυρο σε κύβους. Τοποθετήστε 1-2 κύβους για κάθε πατάτα. Στην κορυφή μπορείτε να ρίξετε μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου.(προαιρετικά).

6.-Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στον φούρνο στους 180-200 ° C μέχρι να κοκκινίσουν.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΦτιάξε ατομικά γλυκά Μους σοκολάτα με μπανάνα
Επόμενο άρθροΜία διαφορετική Αγγουροσαλάτα!