Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
6.8 πατάτες κομμένες σε κύβους και βρασμένες για 10 λεπτά.
Για τη μπεσαμέλ
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 ,1/2 κούπες τσαγιού γάλα
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Τριμμένα τυριά

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το βούτυρο,το αλεύρι και ανακατεύουμε .

Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα και το αλάτι ανακατεύοντας συνεχώς.

Δες και αυτό!
ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ με ΠΑΤΑΤΑ και ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ορθογώνιο ή στρογγυλό ταψάκι και τις αλατίζουμε.

Ρίχνουμε τη σάλτσα μπεσαμέλ και από πάνω άφθονο τριμμένο τυρί.

Ρίχνουμε κόκκινη γλυκιά πάπρικα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση