Διαφήμιση

Υλικά

2 κιλά πατάτες baby
1/4 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοκομμένο δεντρολίβανο
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας φρέσκα φύλλα θυμαριού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 °. Σε ένα μεγάλο ταψί, ρίξτε πατάτες, λάδι, σκόρδο και βότανα. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι.

Διαφήμιση

Ψήνουμε μέχρις ότου οι πατάτες χρυσίσουν και μαλακώσουν, περίπου 40 λεπτά.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπλά υπέροχο – τορτίγιες τύπου σουφλέ
Επόμενο άρθροΤο πιο αγαπημένο φαγητό! Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο..