Η Συνταγή είναι από κ. Ελένη Κουτρή – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

Τα απλά και λιτά από την παράδοση μας δεν έχουν ταίρι!
Ετσι απλά …………….ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη

θέλουμε 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1/2 ποτήρι χλιαρό νερό ,
1/2 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο ,
1 κ. γλ. ξύδι ,
λίγο αλάτι…

ΥΛΙΚΑ
ΓΕΜΙΣΗΣ

250 γρ. φέτα Μυτιλήνης,
1 αυγό ,
μπόλικο φρέσκο η ξερό δυόσμο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία λεκάνη φτιάχνουμε πρώτα το ζυμάρι μας το αφήνουμε κάπου να ξεκουραστεί και ξεκινάμε να φτίαχνουμε τη γέμιση μα

Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε μικρά λεπτά φύλλα βάζωντας γέμιση και τα κλήνουμε σε σχήμα φακέλου

Τηγανίζουμε τους γκιουζλεμέδες σε καυτό ελαιόλαδο όταν αρχίζουν να ροδίζουν τότε τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε

Διαφήμιση

Η Εκτέλεση είναι από κ. Maria Adamopoulou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά ψωμάκια με τυρί
Επόμενο άρθροΑξέχαστο μοναδικό σάμαλι όπως παλιά!