Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

• 5 αυγά
• 230 g ζάχαρη
• 125 ml ηλιέλαιο
• 125 ml σόδα
• 325 g αλεύρι
• 25 γρ. κακάο
• 1/2 φακελάκι βανίλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ:
• 500 γραμμάρια κρέμα τυρί
• 2 αυγά
• 70 γρ. ζάχαρη
• 20 γρ. κορν φλάουρ
• 1 βανίλια

Εκτέλεση
1. Αρχικά προετοιμάζουμε τη βάση, χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Σε ένα μπολ αρχίζουμε να χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι, τη σόδα, το αλεύρι λίγο κάθε φορά και το κακάο. Ενσωματώνουμε απαλά τα ασπράδια αυγών με μια σπάτουλα.

Δες και αυτό!
Σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς

2. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψάκι 35×35 , καλυμμένο με λαδόχαρτο.

3. Σε αυτό το σημείο ετοιμάζουμε την κρέμα με τυρί. Σε ένα μπολ, χτυπήστε 500 γραμμάρια τυρί με τη ζάχαρη και πάντα ανακατεύοντας προσθέστε αυγά, βανίλια και κορν φλάουρ. Βάλτε την κρέμα σε ένα κορνε και φτιάξτε ένα λευκό πλέγμα πάνω από το γλυκό .

4. Ψήνουμε σε φούρνο αερόθερμο που έχει προθερμανθεί στους 160 βαθμούς για 25-30 λεπτά .

Δες και αυτό!
Το πιο νόστιμο, ζουμερό ρολό με κρέμα τυριού

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση