Υλικά
170 γραμ. βούτυρο(μαλακό)
150 γραμ. ζάχαρη
50 γραμ. μέλι
2 Βανίλιες
6 Αυγά
150 γραμ. αλέυρι
75 γραμ.αλεσμένο φουντούκι
50 γραμ. Κακάο (σκόνη)
Για την φόρμα
Βούτυρο
Σιμιγδάλι

Οδηγίες
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη, το μέλι, τις βανίλιες και τα αυγά.

Ρίχνουμε μέσα το φουντούκι, το κακάο, το αλέυρι και χτυπάμε για ακόμη λίγο.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα στενόμακρυ ή στρογγυλή και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι.

Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 40 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤα πιο νόστιμα, νηστίσιμα, Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλα και πορτοκάλι!
Επόμενο άρθροΠανετόνε!