Υλικά

1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο

2 ποτήρια νερού ζάχαρη

4 αυγά

1 ποτήρι νερού γάλα χλιαρό

3 ποτήρια νερού αλεύρι γ.ο.χ.

1 φακελάκι baking powder

1 βανίλια

1 φακελάκι τρούφας σοκολάτας

Γλάσο  σοκολάτας

125 γρ. κουβερτούρα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη και τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι. Προσθέτουμε το γάλα το μπέικιν , το αλεύρι και τη βανίλια. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε την τρούφα ανακατεύοντας. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου.

Για το γλάσο ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα, ανακατεύουμε , αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε πάνω από το κρύο κέικ.

Καλή επιτυχία.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ: www.xrysessyntages.gr