Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά Για τη λευκή κρέμα 6 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 βανίλια 1 φλιτζάνι τσαγιού κορν φλάουρ […]

Διαφήμιση

Υλικά
Για τη λευκή κρέμα
6 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
1 φλιτζάνι τσαγιού κορν φλάουρ

Για τη κρέμα κερασιού
6 φλυτζάνια τσαγιού χυμό κερασιού
1 φλυτζάνι τσαγιού λίγο λιγότερο ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Φτιάξε δύο ξεχωριστές κρέμες .
Ρίχνετε πρώτα σε ένα γυάλινο μπολ βρεγμένο την ζεστή λευκή κρέμα.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη κρέμα κερασιού στην αρχή στη μέση της λευκής κρέμας και συνεχίζετε προς τα άκρα.

Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για έξι με επτά ώρες.
Αν θέλετε όταν αναποδογυρίσετε το γλυκό ρίχνετε καρύδα .

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ