Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Έλενα Θαλασσα – “Σπιτικές απολαύσεις της Καίτης”

ΥΛΙΚΑ
1ποτηρι νερό ζεστό
1ποτηρι ελαιόλαδο
1ποτηρι ζάχαρη (μπορείτε και λίγη ζάχαρη)
Σοκολάτα κουβερτούρα όσο θέλετε (Για να μην σκουρύνει και πολύ!)
1 κουταλάκι σόδα
Αλάτι βανίλια
Φαρινα αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα έκοψα και κομμάτια σοκολάτας
Και έβαλα λάδι φρέσκο και 1κουταλια μέλι

Όσο πιο γλυκό θέλετε το κάνετε
Εμένα μου αρέσει να πικριζει λίγο η υγείας

Αν θέλετε.. Ρίχνετε και κακάο σε σκόνη
Ψήσιμο… 180..αεροθερμο

Περίπου 45 λεπτά με 50
Όταν κρυώσει βάζετε…. Την μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Αργότερα θα το στολίσω και με σαντιγί

* ΗΓεύση του, αν το σιροπιάσω μοιάζει με Μπλακ.. Φόρεστ πάστα!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Έλενα Θαλασσα “Σπιτικές απολαύσεις της Καίτης”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΛατρεμένο Λαδοριβανί από το Αγρίνιο
Επόμενο άρθροΠίτα με κολοκυθάκια και ζαμπόν