Διαφήμιση

Υλικά:

500 γραμ. φαρίνα ολικής άλεσης
500 γραμ. γάλα
200 γραμ. ελαιόλαδο
2 αυγά
450 γραμ. φέτα
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη, δυόσμος

Εκτέλεση:

Αναμιγνύω όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το αλεύρι και τη φέτα, που τα βάζω τελευταία
Βάζω λαδόκολα σε ταψάκι, ρίχνω το μίγμα μου και ραντίζω με λάδι.

Διαφήμιση

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 40-45 λεπτά
Φροντίστε να πάρει καλό χρώμα, όσο πιο ξεροψήμενη, τόσο καλύτερη!
Περισσότερα στο :
eatbetter

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακοί Αϊβαλιώτικοι κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακό Τηγανόψωμο με λιαστές ντομάτες