Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Αν κάπως βαριέσαι τα “μπελαλίδικα” φαγητά, αλλά θες να κάνεις μια πίτα για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου, την πεθερά […]

Διαφήμιση

Αν κάπως βαριέσαι τα “μπελαλίδικα” φαγητά, αλλά θες να κάνεις μια πίτα για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου, την πεθερά σου ή τους φίλους τέλος πάντων, αυτή η πανεύκολη μανιταρόπιτα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Υλικά
800 γρ. διάφορα φρέσκα μανιτάρια
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ. βούτυρο
4 κ.σ. αλεύρι
400 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά
Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση
1. Πλύνε, στράγγιξε και κόψε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια. Ανακάτεψε με τα αυγά, το γιαούρτι, το βούτυρο και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη φρυγανιά, σ’ ένα μπολ.
2. Βάλε το μείγμα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και άσ’ το να πάρει μια βράση.
3. Μετάφερέ το σε ελαφρώς βουτυρωμένη ταρτιέρα και πασπάλισε με την τριμμένη φρυγανιά.
4. Ψήσε στους 180 βαθμούς για περίπου 45′.

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση