Η Συνταγή είναι της κ. Spiridoulla Boubouli – “ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ“

ΥΛΙΚΑ
(ταψί ν40)
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
5 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Ν5/Ν3
300 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
200 ΓΡ. MIX ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΥΡΙΩΝ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ&ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ (ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ)
4 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ&ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ, ΤΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 8ΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ&ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ Τ’ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.

Διαφήμιση

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ. ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΠΑΧΑ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΑ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ “ΡΟΔΙΣΕΙ” ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΠΙΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Spiridoulla Boubouli“ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ“