ΥΛΙΚΑ
  • 500 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 150 γραμμάρια φουντούκια ωμά
  • 150 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
16 Μερίδες ~ 10 λεπτά
Διαφήμιση

Ψήνουμε τους ξηρούς καρπούς στον αέρα για 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν και να γίνουν τραγανοί.

Δεν έχει νόημα να τους δοκιμάσουμε αμέσως μόλις τους βγάλουμε από το φούρνο γιατί θα είναι ακόμα μαλακοί λόγω της θερμοκρασίας.

Εν τω μεταξύ λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.

Βάζουμε λαδόχαρτο σε ένα δίσκο και με ένα κουτάλι απλώνουμε μικρά » βραχάκια «. Το αφήνουμε σε δροσερό μέρος να σταθεροποιηθούν.

Διαφήμιση

kitchenqueen

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤα πιο νόστιμα και τα πιο τραγανά Ιταλικά Μπισκότα με κανέλα και αμύγδαλα
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμη Τυρόπιτα τσαλακωτή στο πι και φι