Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Dimitra Argeiti – ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΆ:
2 κουτιά γάλα εβαπορέ παγωμένα,
1 ζαχαρουχο παγωμένο,
1 μικρή συσκευασία μερέντα,
1 μικρή συσκευασία μπισκότα γεμιστα σπασμένα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια,
σιρόπι σοκολάτας

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατεψουν και προσθέτουμε το ζαχαρούχο συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μερέντα συνεχίζοντας το χτύπημα και όταν ομογενοποιηθουν τα υλικά βάζουμε τα σπασμένα μπισκότα. Για έξτρα σοκολατένια γεύση ρίχνουμε αν θέλουμε και λίγο σιρόπι σοκολάτας.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια σπάτουλα για να ενωθούν τα υλικά. Αδειάζουμε το μείγμα σε μεγάλο μπολ και τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη.

Σερβίρουμε γαρνίροντας το με σιρόπι σοκολάτας. Καλή επιτυχία!!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Dimitra Argeiti – ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕύκολη και γρήγορη Κρέμα σοκολάτας με καραμέλα
Επόμενο άρθροΤάρτα με lime, στολισμένη με νιφάδες σοκολάτας!