Παγωτό καραμέλα με καβουρδισμένα αμύγδαλα - όλο άρωμα και γεύση
Connect with us

Γλυκα

Παγωτό καραμέλα με καβουρδισμένα αμύγδαλα – όλο άρωμα και γεύση

Η Συνταγή είναι από κ. Αναστασια Βλαχου‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΆ
500 γρ κρέμα γάλακτος φρέσκια ΣΤΆΜΟΥ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο καραμελωμένο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κ.σ. μέλι
2 κ.γ.υγρή βανίλια
140 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κτυπάμε τη κρέμα γάλακτος 5′ στο μίξερ κι όταν πήζει Ρίχνουμε το μέλι στη συνέχεια το καραμελωμενο γάλα σιγά σιγά κατόπιν τις βανιλιες και στο τέλος το εβαπορέ.

ΌΛΑ ΤΑ ΓΆΛΑΤΑ & Η ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΩΜΈΝΑ

Το βάζουμε σε μπολ και στη κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες περίπου το βγάζουμε το ανακατεύουμε ξανά κ ριχνουμε μέσα τα κομμένα στο μπλέντερ καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Από πάνω έχω βάλει σιρόπι καραμέλας

Η Συνταγή είναι από κ. Αναστασια Βλαχου‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση