Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Chryso Lefou και η εκτέλεση από Andriana Antoniou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

ΥΛΙΚΑ
Ζύμη:

2 φλυντζανια αλεύρι
1 φλυντζανι γιαούρτι
1/2 φλυντζανι ηλιέλαιο
2 κουταλάκια μπεικιν παουτερ

Για την γέμιση:
1 φλυντζανι χαλούμι κομμένο σε τετράγωνακια
1 φλυντζανι ντομάτα σε τετραγωνάκια
1 φλυντζανι μπέικον
1 φλυντζανι Χαμ
400 γραμμάρια μανιτάρια
3 φλυντζανια τυριά
1/2 φλυντζανι ελιές
2 κουταλάκια ρίγανη

Διαφήμιση

Για την επικάλυψη:
4 αυγά
1 φλυντζανι γάλα εβαπορε ή φρεσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζομαι όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπωλ και τα ζυμωνουμε κατόπιν απλώνουμε την ζύμη μας στην βάση του ταψιού μας .

Σε ένα μπωλ βάζομαι όλα τα υλικά της γέμισης εκτός από τα τυριά βάζομαι την μισή δοσολογία πάνω στην ζύμη πασπαλιζομε με 1 φλιτζάνι τυρί και τέλος βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης πασπαλιζομε με 2 φλυντζανια τυριά.

Κτυπαμε τα αυγά μας προσθέτουμε το γάλα και το περιχυνομαι πάνω στην πίτσα μας. Την ψήνουμε στους 170′ για 40′-45′.

( Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε οτιδήποτε υλικά θέλουμε εμείς με την δοσολογία που σας έχω γράψει ).

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Chryso Lefou και η εκτέλεση από Andriana Antoniou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕάν δεν έχετε κάνει εκμέκ με πορτοκαλόπιτα δεν ξέρετε τι χάνετε
Επόμενο άρθροΠωπωπω γλυκάρα – Πολίτικο Ραβανί (Βυζαντινό) με κρέμα και σαντιγί – Φανταστικό αφράτο γευστκό μυρωδάτο πολλά