Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Stergioudi – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης” ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τρίβουμε 5 κολοκυθακια μικρά στο χοντρό […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Stergioudi – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε 5 κολοκυθακια μικρά στο χοντρό τριφτη,(τα αφηνουμε να στραγγίσουν για να φύγουν τα υγρά τους)

Κοβουμε σε λωρίδες 200γρ ζαμπόν, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 100γρ τυρί ρεγκάτο τριμμένο σε χοντρό τριφτη, λιγη φετα θρυματισμενη, 100γρ αλεύρι που φουσκώνει μονο του, 1 κγ μπεκιν πάουτερ, 4 αυγά, μπολικο ανηθο ψιλοκομμένο, 120γρ καλαμποκέλαιο, αλάτι και πιπέρι!

Τα υλικα τα βαζουμε σε ενα μπωλ και τα ανακατεύουμε καλά και τα βαζουμε σε ενα ταψί και στο προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου, για 30 λεπτά ή μεχρι να ροδισει από πανω και απο κατω!

Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Stergioudi – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”