Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σοτάρουμε 500 γραμμάρια κιμά με […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε 500 γραμμάρια κιμά με μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε μισό φλιτζάνι νερό και αφήνουμε να μας βράσει λίγο ο κιμάς. Ρίχνουμε 2 μέτρια τριμμένα καρότα, 1 κ.γ ζάχαρη, 1/2 κ.γ κουρκουμα, αλάτι και πιπέρι. Και καβουρδίζουμε όπως για τα μακαρόνια με κιμά.

Βράζουμε τα μακαρόνια και προσθέτουμε 1 κ.γ κουρκουμα μέσα στο νερό και αλάτι. Αφήνουμε να στραγγίσουν.

Αλείφουμε την φόρμα μας με βούτυρο και λίγο φρυγανιά. Ρίχνουμε στη φόρμα πρώτα τα μακαρόνια και μετά τον κιμά, και το ποτίζουμε με λίγο κρέμα γάλακτος μισή κούπα περίπου.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή επιτυχία!

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.