Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργία Διαμαντόγλου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι βιταμ
1/2 ζάχαρη
1 αυγό και έναν κρόκο
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 μπεκιν
1/2 κουταλάκι σόδα
2 κουταλιές κονιάκ
Μαρμελάδα
Φιλε αμύγδαλο

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βιταμ με την ζάχαρη προσθέτουμε τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά εκτός της μαρμελαδας και του αμύγδαλου.

Βουτυρωνουμε το ταψί και βάζουμε στο ταψί απλώνοντας καλά. Κρατάμε ζύμη για τα κορδόνια. Κάνουμε τα κορδόνια και τα βάζουμε όπως στην φωτογραφία.

Τα κορδόνια τα περνάμε με το ασπράδι που έμεινε για να πάρει η ζύμη ωραία γυαλάδα.

Γεμίζουμε με μαρμελάδα και τέλος φιλέ αμύγδαλο.

Ψήσιμο στους 180 βαθμούς.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργία Διαμαντόγλου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤραγανή και τριμματιστή Πατατόπιτα με φύλλο γιαουρτιού
Επόμενο άρθροCheesecake με μπισκότο κανέλας – Το καλύτερο με διαφορά!