Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

(Στρογγυλή φόρμα 26εκ)

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

Παντεσπάνι:
2 ασπράδια σε μαρέγκα
2 κρόκους
2 κς κακάο
2 κς λάδι καρύδας
2 κς γιαούρτι 2%
2 κς στέβια
2 κς γάλα σε σκόνη
1 φακελάκι μαγιά

Σιρόπι
Μισή κούπα σιρόπι αγαύης αραιωμένο με 5 κς ζεστό νερό και ότι άρωμα θέλουμε! Εγώ έβαλα άρωμα αμύγδαλο!

Κρέμα :
1 κουτί φυτική κρέμα
100 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ
1 κς στέβια

Επικάλυψη :
2 κουβερτούρες
150 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το παντεσπάνι χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα και τα ενσωματώσουμε με τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις και ψήνουμε στους 180 αέρα μέχρι να ροδίσει ! Σιροπιάζουμε ζεστό μόλις το βγάλουμε ! Αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε τα υλικά της κρέμας στο μίξερ και τα βάζουμε από πάνω με τσερκι πάντα και παγώνουμε ! Αφού Παγώσει λιώνουμε τη κουβερτούρα στο ζεστό γάλα και καλύπτουμε ! Αφήνουμε πάλι να παγώσει καλά και σερβίρουμε !

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΔροσιστικό Γλυκάκι με φρυγανιές-κρέμα βανίλια και κρέμα πορτοκαλιού
Επόμενο άρθροΚαλοκαιρινό φαγάκι – Τουρλού