Πάστα ταψιου σε τούρτα χωρίς τύψεις
Connect with us

Συνταγές

Πάστα ταψιου σε τούρτα χωρίς τύψεις

Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

(Στρογγυλή φόρμα 26εκ)

ΥΛΙΚΑ

Παντεσπάνι:
2 ασπράδια σε μαρέγκα
2 κρόκους
2 κς κακάο
2 κς λάδι καρύδας
2 κς γιαούρτι 2%
2 κς στέβια
2 κς γάλα σε σκόνη
1 φακελάκι μαγιά

Σιρόπι
Μισή κούπα σιρόπι αγαύης αραιωμένο με 5 κς ζεστό νερό και ότι άρωμα θέλουμε! Εγώ έβαλα άρωμα αμύγδαλο!

Κρέμα :
1 κουτί φυτική κρέμα
100 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ
1 κς στέβια

Επικάλυψη :
2 κουβερτούρες
150 γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το παντεσπάνι χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα και τα ενσωματώσουμε με τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις και ψήνουμε στους 180 αέρα μέχρι να ροδίσει ! Σιροπιάζουμε ζεστό μόλις το βγάλουμε ! Αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε τα υλικά της κρέμας στο μίξερ και τα βάζουμε από πάνω με τσερκι πάντα και παγώνουμε ! Αφού Παγώσει λιώνουμε τη κουβερτούρα στο ζεστό γάλα και καλύπτουμε ! Αφήνουμε πάλι να παγώσει καλά και σερβίρουμε !

Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση