Τι άλλο μπορεί να είναι καλύτερο μεζεδάκι από αυτές τις όμορφες πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με φέτα, λίγο σπιτικό ανθότυρο , και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά.
Connect with us

Ορεκτικα

Τι άλλο μπορεί να είναι καλύτερο μεζεδάκι από αυτές τις όμορφες πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με φέτα, λίγο σπιτικό ανθότυρο , και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά.

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stin koyzina Mmm… ou”

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
Για τις πιπεριές
6-8 πιπεριές Φλωρίνης 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας σπιτικό τυρί ( αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ανθότυρο)
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Λίγη ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού Πλένουμε και στεγνωνουμε τις πιπεριές με ένα μαχαιράκι κόβουμε μια λουρίδα και δίνουμε στη πιπεριά ένα σχήμα σαν βαρκούλα.

Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε λίγο αλατοπίπερο. Ψιλοκοβουμε τις λουρίδες σε ένα μπολακι.

Ρίχνουμε μέσα τα τυριά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, την ρίγανη, το σκόρδο και 2 κουταλιές ελαιόλαδο.

Ανακατεύουμε και γεμίσουμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε πάνω λίγο ελαιόλαδο.

Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά και είμαστε έτοιμοι

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stin koyzina Mmm… ou”

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!