Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Είναι υπέροχα απλωμένα επάνω σε φέτες ψωμιού…ψημένα μέσα σε σάλτσα κιμά με κομμάτια τυριού φέτας

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τον κιμά στο τηγάνι και τον ζεσταίνουμε προσθέτουμε ίσα ίσα μισό ποτήρι κρασιού νερό και ανακατεύουμε καλά

Αφήνουμε να πάρει βράση να απορροφηθεί το νερό και ρίχνουμε τα αυγά

Πασπαλιζουμε με ρίγανη η πιπέρι την επιφάνεια τους

Ρίχνουμε μια τσιμπια ίσα ίσα αλάτι στους κροκους των αυγών

Ρίχνουμε κομμάτια φέτας μέσα στο τηγάνι σε διάφορα σημεια

Χαμηλώνουμε την φωτιά και κλείνω με καπάκι το τηγανι

Όταν είναι έτοιμα τα αυγά και ψημένα τελείως γύρω γύρω και στον κρόκο αφαιρουμε από την φωτιά το φαγητό

Τα αυγά ψήνονται στην σάλτσα του κιμά δεν μένουν ωμά

Σερβίρουμε με ότι θέλουμε ..πχ επάνω σε φέτες ψωμιού

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη“ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜια γρήγορη μυρωδάτη πίτσα
Επόμενο άρθροΚαλαμαράκια με μακαρόνια