Οι πιο λαχταριστές σοκολατένιες φωλιές - Χρυσές Συνταγές
Connect with us

Γλυκα

Οι πιο λαχταριστές σοκολατένιες φωλιές

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Eirini Artsi‎ – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
μπολάκια
350γρ κουβερτούρα Γιώτης (προσοχή οχι γάλακτος)

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί αφήνουμε να κρυώσει καλά

Βουτάμε τα φουσκωμένα μπαλονάκια και στριφογυρίζουμε να απλωθεί η σοκολάτα πάνω τους

Στρώνουμε μία λαδόκολλα στον πάγκο μας βάζουμε μισή κουταλίτσα σοκολάτα και τοποθετούμε επάνω το μπαλονάκι μας

Αφήνουμε να κρυώσει μία με μιάμιση ώρα σπάμε με καρφίτσα το μπαλόνι και το αφαιρούμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ.
500 γραμμάρια παγωμένη κρέμα γάλακτος.
300 γραμμάρια σοκολάτα Γιώτης.
100 γραμμάρια γάλα.

Εκτέλεση
Βάζουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ρίχνουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα

Αφήνουμε να κρυώσει και τη ρίχνουμε στην κρέμα γάλακτος αφού την έχουμε κάνει σαντιγί και ανακατεύουμε προσεκτικά

Γεμίζουμε τα σοκολατένια μπολάκια μας και διακοσμούμε με φρούτα της αρεσκείας μας…

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Eirini Artsi‎ – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Διαφήμιση