Η Συνταγή είναι από κ. Γιάννης Αραμπατζής – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”

Υλικα
2 ριζες κολοκασι
4 πανσετες
Αλατι,πιπερι,ριγανη ελαιολαδο,νερο,χυμο απο ενα μικρο λεμονι

Εκτελεση
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους.

Καθαριζουμε το κολοκασι απο τη φλουδα και το κοβουμε σε κομματια.

Τα απλωνουμε στο ταψακι τα αλατοπιπερωνω,προσθετουμε και τη ριγανη .

Το ιδιο κανουμε και τις πανσετες και τις βαζουμε πανω απο το κολοκασι.

Προσθετουμε το ελαιολαδο,μισο ποτηρι νερο και το λεμονι αν θελουμε να γινει λεμονατο.

Ψηνουμε στους 200 βαθμους

Η Συνταγή είναι από κ. Γιάννης Αραμπατζής – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπλό, εύκολο ,νόστιμο μοσχάρι νουά στη χύτρα
Επόμενο άρθροΕύκολη συνταγή για μπαμπαδάκια που θα εξαφανιστούν στην στιγμή