Η Συνταγή είναι από κ. Γιώτα Βλαχάκη – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Η διαδικασία πολύ απλή..

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθάριζουμε το κυδώνι από βραδυς σαν το μήλο..μετα Φετακια σαν πατάτες τηγανητές..
Το βαζουμε στο ψυγείο σε σακούλα..

3 κιλά καθαρισμένο
3 κιλά ζάχαρη
3 ποτήρια νερό

Βάζουμε την ζάχαρη στην κατσαρόλα..σε μεγάλη κατσαρόλα ψηλή..Με Το νερό..ελιωσε η ζάχαρη

Πρόσθετουμε το κυδώνι..άρχισε να βράζει..ξαφριζουμε μια ιδέα..

Το σπρώχνουμε με την ξύλινη κουτάλα στο βάθος.. βράζει 40 λεπτά.. ρίχνουμε χυμό από ένα λεμόνι.. 4 βανίλιες αρμπαροριζα κλαδάκι..

Τα αμύγδαλα που ρίχνουμε..απο βραδυς, τα ξεφλουδιζουμε τα βαζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγουν τα υγρά…και σήμερα το καβουρδισα να είναι τραγανα και όχι σαν βραστά

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γιώτα Βλαχάκη“ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολο γλυκάκι ψυγείου με επίστρωση καραμέλας
Επόμενο άρθροΝόστιμο κέικ σε Christmas mood