Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Γιώτης 100 γρ. βούτυρο Lurpak 250 γρ. Arla κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά 1 κουτ. σούπας μέλι ½ φλιτζ. τσαγιού βερίκοκα αποξηραμένα, ψιλοκομμένα ½ φλιτζ. τσαγιού γλυκό κουταλιού πορτοκάλι, στραγγισμένο από το σιρόπι του, ψιλοκομμένο + και λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα 1 κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη 1 φλιτζ. τσαγιού […]

Διαφήμιση

Υλικά

  • 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Γιώτης
  • 100 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 250 γρ. Arla κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • ½ φλιτζ. τσαγιού βερίκοκα αποξηραμένα, ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζ. τσαγιού γλυκό κουταλιού πορτοκάλι, στραγγισμένο από το σιρόπι του, ψιλοκομμένο + και λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη
  • 1 φλιτζ. τσαγιού φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα
  • 2 συσκευασίες τριμμένο μπισκότο Γιώτης

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και ζεσταίνουμε μέχρι να ξεκινήσει ο βρασμός.

Βάζουμε την κουβερτούρα σε ένα μπολ και ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή, γυαλιστερή κρέμα. Προσθέτουμε το μέλι, την κανέλα, τα βερίκοκα, το πορτοκάλι, τα φουντούκια. Κρατάμε 2-3 κουταλιές από το τριμμένο μπισκότο και . . .

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο :dinanikolaou