Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “F for Food”

Υλικα
για το παντεσπανι

4 αυγα
Δυο βανιλιες
Ενα φλυτζ ζαχαρη
Ενα φλυτζ αλευρι φαρινα
Μια κ γ κακαο

Υλικα
για γεμιση

Μια κρεμα γαλακτος 330ml
Μια συσκευασια ζαχαρουχο γαλα
Μια συσκευασια πραλινας φουντουκιου 400 γρ
Λιγα πουρακια

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαω την κρέμα γαλακτος μεχρι να πηξει,προσθετω και ανακατευω απαλα,το ζαχαρουχο και την πραλινα
Βαζω το μειγμα στο ψυγειο να παγωσει

Χτυπαω στο μιξερ αυγα και ζαχαρη ,μεχρι να ασπρίσουν
Προσθετω και ανακατευω απαλα,το αλευρι,το κακαο και τις βανιλιες,ολα κοσκινισμενα

Αδειαζω το μειγμα σε λαδωμενη λαδοκολα ,και σε ταψι ρηχο
Ψηνω σε αερα στους 170 για περ 25 λεπτα

Κατοπιν ,αφαιρω τη λαδοκολα και τοποθετω το παντεσπανι σε πετσετα.Το τυλιγω απαλα ,ρολο ,και το αφηνω μεσα στην πετσετα μεχρι να κρυωσει

Αφου κρυωσει ,το ανοιγω και βαζω τη γεμιση.Προσθετω και κοματακια απο πουρακια
Το εκλεισα και το πασαλειψα με το μειγμα της γεμισης

Εμεινε καμποςη γεμιση και την εβαλα σε μπολακια με σπασμενα πουρακια

Διαφήμιση

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “F for Food”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤα πιο εύκολα και αφράτα cupcakes γεμιστά με σοκολάτα που έχετε φτιάξει
Επόμενο άρθροΣτριφτή πίτα με σπανάκι,σέσκουλα και τυρί – Ζύμη